За Property.BG. Кои сме ние...

Екипът на Property.BG — Главен офис, София

Платформата на Property.BG е създадена и се развива от екип доказани специалисти с над 15-годишен опит в областта на недвижимите имоти в България. Следвайки най-новите световни тенденции в развитието на индустрията на недвижимите имоти, а също и с цел подобряване на натрупания негативен имидж на брокерите и агенциите в България като цяло, през 2017 г. ние създадохме иновативната система за продажби и наеми Property.BG.

PROPERTY.BG е водеща агенция за недвижими имоти в България, работеща на национално ниво от 2002 год.

PROPERTY.BG развива специфична бизнес концепция, основана върху натрупания дългогодишен опит и изградено доверие сред многохилядна клиентска база от чуждестранни купувачи, с каквито агенцията е работила преимуществено през първите 15 години от своето съществуване. Благодарение на обширната си сфера на влияние сред буквално стотици хиляди чуждестранни собственици на имоти във всички градове и курорти на България, днес PROPERTY.BG разполага с уникално портфолио от ексклузивни имоти, които са достъпни за покупка само при нас!

PROPERTY.BG предлага богато портфолио от над 35 000 имотa в столицата, големите областни градове и курорти в цялата страна, а също така и в много селски райони.

Агенцията е основана през 2002 г. от български експерти по недвижими имоти - Никола Стоянов и Орлин Орестов. При създаването си агенцията се фокусира приоритетно в обслужване на купувачи от чужбина, като за целта е използван британски модел на развитие на агентски бизнес и предоставяне на услуги, който няма аналог в България по това време. Съобразно търсенето на имоти от страна на нашите клиенти, ние успяхме да развием агенцията на национално ниво, като се занимаваме с продажби и отдаване под наем на имоти в цяла България, включително столицата София, всички големи градове (Варна, Бургас, Пловдив, Стара Загора, Велико Търново и Видин), всички български курорти (ски/ планински, морски, голф и спа), както и селските райони на страната. Елементи от този модел са запазени в нашата работа и до днес, като компанията вече обслужва, както традиционно чужденци, а в същата степен и български купувачи и наематели.

Нашият екип от отлично подготвени специалисти и консултанти има за цел да осигури пълен набор от висококачествени посреднически и юридически услуги в процеса на купуване, продажба или инвестиция в имоти навсякъде в България.

PROPERTY.BG претърпява сериозна трансформация през 2018 г., когато става част от SUPRIMMO REAL ESTATE GROUP, семеен бизнес притежаван и управляван от Никола и Невена Стоянови. В резултат на това PROPERTY.BG получава достъп до всички имоти, опитни брокери и професионални маркетингови инструменти на компанията, които ползва и цялата корпоративна мрежа от 15+ франчайз офиси и 120+ специалисти по недвижими имоти, намиращи се в София и всички големи градове и курорти в България. Броят на българските имоти в портфолиото ни надхвърля 35 000. След обединението г-н Орестов остава акционер и изпълнителен директор на Property.BG.

Основополагащите принципи на PROPERTY.BG остават актуални и също толкова важни днес, колкото са били при стартирането на компанията през 2002 г. Нашите български и чуждестранни клиенти продължават да разчитат на нас като на техен доверен консултант за покупка или наем на имоти в цяла България.

Нашата мисия остава непроменена след 17 години в бизнеса:

1. Да обслужваме всички купувачи и инвеститори в България, предоставяйки качествено съдействие и професионални услуги на местно ниво, свързани не само с недвижимите имоти, но и с ежедневните проблеми, които биха могли да засегнат всеки собствениците на имот.

2. Да разработваме и поддържаме широка мрежа от местни офиси с екипи от професионални консултанти в цяла България, за да можем да бъдем максимално близо до предлаганите имоти и клиентите ни.p>

3. Да изграждаме и предлагаме богато портфолио от имоти, покриващи целия пазарен спектър - жилищни, търговски, ваканционни и земеделски имоти, във всички български градове, села и курорти.

4. Да предоставяме най-високото ниво на глобални маркетингови услуги и инструменти на всички продавачи и наемодатели, които са ни поверили имотите си за продажба или отдаване под наем.

5. Да защитаваме интересите на нашите клиенти по всякакъв начин, като поддържаме екипи от опитни специалисти по недвижими имоти, юридически и данъчни консултанти.

6. Да осигуряваме цялостно следпродажбено обслужване на всички наши клиенти, за да може покупката на имоти да се извърши максимално гладко и по най-изгоден финансов начин.

Нашите преимущества в сравнение с традиционните агенции за имоти

Ние изготвяме професионална оценка на имота в писмен вид. Безплатно!
Прозрачни условия и официален договор, регулиращ ясно взаимоотношенията ни
Правим безплатна професионална фото и видео презентация на имота
Наш щатен адвокат защитава интересите на клиента и изготвя договорите безплатно
Поддържаме постоянна комуникация с клиента по време на целия процес
Ние не пресираме клиентите ни! Даваме съвети, но решенията се взимат от клиента!
Ние консултираме клиента като наш приятел, за да сключи печеливша сделка
След първата сделка ставаш наш специален клиент и ползваш още по-големи отстъпки

... Вземи максимума при своята сделка с имот! Използвай предимствата на хибридната платформа на Property.BG ...

... Вземи максимума при своята сделка с имот! Спести парите и времето си! Използвай предимствата на хибридната платформа за продажби и наеми, разработена за теб от опитните консултанти на Property.BG ...

Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"