Абонамент за инфобюлетин

Направи своя абонамент от тази страница и ще започнеш да получаваш по имейла нашите регулярнни информационни бюлетини, съдържащи ценна информация и нови имоти, публикувани на сайта www.property.bg през изтеклия месец. Ще ти изпращаме редовно нашите най-нови оферти, промоционални предложения, информация за специални оферти и други интересни възможности, предлагани на пазара. Ако желаеш да следиш отблизо дейността на нашата агенция, получавайки нашите информационни писма, ти ще можеш да научаваш и всички новости, свързани със Property.BG.

Тази форма на осведомяване с всичко ново и интересно събрано на едно място е удобна и практична. Ще спестиш време в постоянно разглеждане на сайта и “дебнене” за добри оферти.

С цел по-голямо удобство и филтриране само на интересуващата те информация, ти можеш да настроиш конкретно отделните елементи от нашия месечен бюлетин с новини и оферти, и да посочиш точно кои желаеш да получаваш.

Бъди спокоен, ако нашите регулярни информационни бюлетини ти дойдат вповече, ти можеш винаги да спреш своя абонамент буквално с един клик! За да се абонираш за бюлетина и да настроиш филтъра за получаване на интересуващата те информация, моля попълни полетата и избери съответните опции от формата по-долу. Всички полета, маркирани със звезда (*) са задължителни за попълване.Предпочитан език на бюлетина“Property.BG” АД, защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за поверителност, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим след като получим твоето запитване.

Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"