Провери какъв имот можеш да купиш за парите си!

Подай ни повече информация относно имота, който би искал да закупиш и бюджета, с който разполагаш. Въз основа на подадената ни базова информация относно твоето търсене, нашите експерти ще изготвят за теб информационен пакет, съдържащ информация относно параметрите на имота, който принципно би могъл да закупиш срещу средствата, с които разполагаш. Пакетът, който ще получиш от нас, ще съдържа и 5 примерни реални имота, които би могъл да закупиш кьм момента. При желание от твоя страна ние можем да те консултираме подробно относно стратегията ти за търсене, съгласно предпочитанията ти и възможностите, с които разполагаш. Нашите услуги по консултация и подаване на примерен пакет с предложения са НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНИ. В случай, че желаеш нашата платформа и експерти да се заемат сериозно с търсенето на имот за теб, ние ще те поканим на кратка среща в нашия офис, за да обсъдим подробно твоето търсене. След което ще се заемем с работа по самото търсене на подходящи оферти и организиране на огледи за теб.
Информация за контакт с теб
Информация относно имота, който търсиш да закупиш

Прикачи .zip или .rar файл до 50 мегабайта.

Можеш да ни изпратиш един файл с допълнителна информация, материали или снимки. Препоръчваме ти да събереш всички файлове, които искаш да ни изпратиш в един общ .ZIP или .RAR архив и да прикачиш тук архивния файл.

“Property.BG” АД, защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за поверителност, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим след като получим твоето запитване.

Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"