-1% Намалена
цена
Ексклузивна
агенция

Ексклузивна планинска къща само на 7 км от центъра на град Трявна

Невалидна оферта
Невалидна оферта
Невалидна оферта
НЕАКТУАЛНА ОФЕРТА
НЕАКТУАЛНА ОФЕРТА
НЕАКТУАЛНА ОФЕРТА


Тип имот
Къща
(Едноетажна къща, Планинска къща, Вилa, Друг имот, Къща за гости)


Местоположение
близо до Трявна / България

Етажност
1

Спални
3

Бани
1Площ на сградата
90 м²

Площ на парцела
1575 м²


Получен Акт 16


Цена


Всички разходи по сделката за сметка на купувача


Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Property.BG” АД, защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за поверителност, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим след като получим твоето запитване.

Ана Николова
Консултант / Офис Велико Търново (PROPERTY.BG)

 • 062 588...покажи номер
 • 0882 63...покажи номер
 • 0882 60 ...покажи номер
 • a.nikolova..покажи e-mail
 • Български, Английски
 • гр. Велико Търново 5000, ул. Никола Пиколо 23 На картата
 • Работно време: понеделник-петък: 09:00 - 18:00;
  събота-неделя и национални празници: почивни дни.
  Консултация по телефона: понеделник-петък: 09:00 - 20:00
  Огледи на имоти: понеделник-петък: 09:00 - 18:00 или по лична договорка с брокерa
 • Ref. No. VT 104866
Инфо пакет

Състояние
добро

Обзавеждане
Напълно обзаведен

Бани
Оборудвана баня

Подове
Подове с дюшеме, Подове с паркет, Подове с теракот

Разстояния
230 км

Разстояния от имота до други важни обекти
 • Летище : 230 км
Гледки от имота
 • Гледка към гора
 • Гледка към планината
 • Гледка към поляни
 • Гледка към селото
 • Гледка към хълмове
Строителство
 • Изцяло обновена сграда
 • Реставрирана сграда
 • Тухла
Отопление
 • Камина
 • Локално парно

Имаме удоволствието да ви представим една напълно обновена и изцяло готова еднофамилна къща с красив поглед към Балкана, само на 6,5 км от Трявна.

Предлагаме Ви един имот, който е подходящ както за целогодишно ползване, то така и за сезонно, за ваканции или като къща за гости, място за почивки и отдих с красива южна панорама към планината. Има асфалтов път до имота, с целогодишен достъп, всички налични комуникации, ТВ и интернет.

Имотът е с площ 1575 кв. м с едноетажна къща със застроена площ 80 кв. м, като под нея в едната част има маза изцяло от камък с площ около 10 кв. м, а в страни на имота има навес с външна чешма и барбекю.

Къщата е след основен ремонт от 2019 г - изцяло с нов покрив с улуци, подът и тавана са с плоча, външна изолация, нов дренаж, нова дограма, а вътре е напълно обзаведена и оборудвана с всичко необходими за вашето удобство. Във всекидневната има камина на дърва с водна риза, която е свързана с отоплението на цялата къща- във всички стаи има радиатори. Банята, кухнята и външната мивка са с един бойлер.

Разпределението вътре- влиза се в антре, в което се намира баня с тоалетна/ малък склад и една спалня, от там се отива във всекидневната с отделна малка кухня. С преходна врата от дневната се отива в две спални. От крайната спалня има отделен изход към градината.

В двора има две селскостопански сгради- една голяма с каменна основа с площ 95 кв. м. и една по- малка с площ 28 кв. м., които не са обновявани. Има цветя и различни овощни дървета в цялата градина.

За повече информация и желание за оглед се свържете с нас!

Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Покупка с ипотечен кредит от SUPER CREDIT

За покупка на този имот с ипотечен кредит ние препоръчваме услугите на нашия специализиран кредитен център SUPER CREDIT! “Супер Кредит” ООД с ЕИК205405378 е лицензиран кредитен консултант, регистриран с №BCI000038 от 12.02.2019 г., по реда на чл. 51 от Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители (ЗКНИП).

SUPER CREDIT е част от нашата корпоративната група STOYANOV ENTERPRISES, в която участват редица водещи български компании, работещи в областта на продажбите, наемите и управлението на недвижими имоти, строителното предприемачество, мебелната индустрия и туризма.

В качеството си на лицензиран кредитен посредник, SUPER CREDIT поддържа официални договорни отношения с почти всички водещи банки и небанкови кредитни институции в България. Избирайки SUPER CREDIT за свой доверен консултант по ипотечно или друг вид финансиране, всеки наш клиент получава компетентна кредитна консултация, както и няколко оферти от различни банки, с цел да може да направи информиран избор, при най-изгодните за него условия. Клиентите на SUPER CREDIT могат да разчитат на професионално съдействие, както за получаване на богат избор от оферти, предложени от различни финансиращи институции, така и на безпристрастно анализиране на предложените на клиентите оферти, с цел отсяване на офертите с най-добри добри условия за клиента. При анализа на офертите за кредит се вземат под внимание следните показатели: лихви, процент на самоучастие, общи разходи по кредита, застраховки, срок на погасяване, ясни и прозрачни условия на финансиране с цел максимална защита на интереса на клиента, както към момента на получаване на кредита, така и през целия срок до неговото пълно изплащане.

SUPER CREDIT може да осигури на клиентите на SUPER ИМОТИ, също и професионални консултации, както и пълно съдействие за получаване и на други видове кредити като потребителски, инвестиционни, лизингови и др.

SUPER CREDIT може да Ви съдейства и относно рефинансиране на Ваши съществуващи кредити и преместване на кредитната Ви експозиция в друга банка, при по-добри условия.

Всички услуги на SUPER CREDIT за клиентите-кредитополучатели са АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНИ!

За повече информация относно ипотечното финансиране, моля свържете се с отговорния консултант по тази оферта или разгледайте сайта на SUPER CREDIT.

Нашите топ оферти за продажба в Трявна, България Топ оферти в Трявна, България
Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"