Ексклузивна
агенция

Ексклузивна планинска къща само на 7 км от центъра на град ТрявнаТип имот
Къща
(Едноетажна къща, Планинска къща, Вилa, Друг имот, Къща за гости)


Местоположение
близо до Трявна / България

Етажност
1

Спални
3

Бани
1Площ на сградата
90 м²

Площ на парцела
1575 м²


Получен Акт 16


Цена
  72 300


Всички разходи по сделката за сметка на купувача


Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Property.BG” АД, защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за поверителност, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим след като получим твоето запитване.

Ана Николова
Консултант / Офис Велико Търново (PROPERTY.BG)

 • 062 588...покажи номер
 • 0882 63...покажи номер
 • 0882 60 ...покажи номер
 • a.nikolova..покажи e-mail
 • Български, Английски
 • гр. Велико Търново 5000, ул. Никола Пиколо 23 На картата
 • Работно време: понеделник-петък: 09:00 - 18:00;
  събота-неделя и национални празници: почивни дни.
  Консултация по телефона: понеделник-петък: 09:00 - 20:00
  Огледи на имоти: понеделник-петък: 09:00 - 18:00 или по лична договорка с брокерa
 • Ref. No. VT 104866
Инфо пакет

Състояние
добро

Обзавеждане
Напълно обзаведен

Бани
Оборудвана баня

Подове
Подове с дюшеме, Подове с паркет, Подове с теракот

Разстояния
230 км

Разстояния от имота до други важни обекти
 • Летище : 230 км
Гледки от имота
 • Гледка към гора
 • Гледка към планината
 • Гледка към поляни
 • Гледка към селото
 • Гледка към хълмове
Строителство
 • Изцяло обновена сграда
 • Реставрирана сграда
 • Тухла
Отопление
 • Камина
 • Локално парно

Имаме удоволствието да ви представим една напълно обновена и изцяло готова еднофамилна къща с красив поглед към Балкана, само на 6,5 км от Трявна.

Предлагаме Ви един имот, който е подходящ както за целогодишно ползване, то така и за сезонно, за ваканции или като къща за гости, място за почивки и отдих с красива южна панорама към планината. Има асфалтов път до имота, с целогодишен достъп, всички налични комуникации, ТВ и интернет.

Имотът е с площ 1575 кв. м с едноетажна къща със застроена площ 80 кв. м, като под нея в едната част има маза изцяло от камък с площ около 10 кв. м, а в страни на имота има навес с външна чешма и барбекю.

Къщата е след основен ремонт от 2019 г - изцяло с нов покрив с улуци, подът и тавана са с плоча, външна изолация, нов дренаж, нова дограма, а вътре е напълно обзаведена и оборудвана с всичко необходими за вашето удобство. Във всекидневната има камина на дърва с водна риза, която е свързана с отоплението на цялата къща- във всички стаи има радиатори. Банята, кухнята и външната мивка са с един бойлер.

Разпределението вътре- влиза се в антре, в което се намира баня с тоалетна/ малък склад и една спалня, от там се отива във всекидневната с отделна малка кухня. С преходна врата от дневната се отива в две спални. От крайната спалня има отделен изход към градината.

В двора има две селскостопански сгради- една голяма с каменна основа с площ 95 кв. м. и една по- малка с площ 28 кв. м., които не са обновявани. Има цветя и различни овощни дървета в цялата градина.

За повече информация и желание за оглед се свържете с нас!

Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Покупка с ипотечен кредит от SUPER CREDIT

За покупка на този имот с ипотечен кредит ние препоръчваме услугите на нашия специализиран кредитен център SUPER CREDIT! “Супер Кредит” ООД с ЕИК205405378 е лицензиран кредитен консултант, регистриран с №BCI000038 от 12.02.2019 г., по реда на чл. 51 от Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители (ЗКНИП).

SUPER CREDIT е част от нашата корпоративната група STOYANOV ENTERPRISES, в която участват редица водещи български компании, работещи в областта на продажбите, наемите и управлението на недвижими имоти, строителното предприемачество, мебелната индустрия и туризма.

В качеството си на лицензиран кредитен посредник, SUPER CREDIT поддържа официални договорни отношения с почти всички водещи банки и небанкови кредитни институции в България. Избирайки SUPER CREDIT за свой доверен консултант по ипотечно или друг вид финансиране, всеки наш клиент получава компетентна кредитна консултация, както и няколко оферти от различни банки, с цел да може да направи информиран избор, при най-изгодните за него условия. Клиентите на SUPER CREDIT могат да разчитат на професионално съдействие, както за получаване на богат избор от оферти, предложени от различни финансиращи институции, така и на безпристрастно анализиране на предложените на клиентите оферти, с цел отсяване на офертите с най-добри добри условия за клиента. При анализа на офертите за кредит се вземат под внимание следните показатели: лихви, процент на самоучастие, общи разходи по кредита, застраховки, срок на погасяване, ясни и прозрачни условия на финансиране с цел максимална защита на интереса на клиента, както към момента на получаване на кредита, така и през целия срок до неговото пълно изплащане.

SUPER CREDIT може да осигури на клиентите на SUPER ИМОТИ, също и професионални консултации, както и пълно съдействие за получаване и на други видове кредити като потребителски, инвестиционни, лизингови и др.

SUPER CREDIT може да Ви съдейства и относно рефинансиране на Ваши съществуващи кредити и преместване на кредитната Ви експозиция в друга банка, при по-добри условия.

Всички услуги на SUPER CREDIT за клиентите-кредитополучатели са АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНИ!

За повече информация относно ипотечното финансиране, моля свържете се с отговорния консултант по тази оферта или разгледайте сайта на SUPER CREDIT.

Нашите топ оферти за продажба в Трявна, България Топ оферти в Трявна, България
Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"