Тип имот
Къща
(Къща-близнак)


Местоположение
близо до Слънчев бряг / България
 

Етажност
2

Спални
3

Бани
3

Паркоместа
1

 


Площ на сградата
165 м²

Площ на парцела
500 м²
Арх. планове


Цена
  247 500 (без ДДС) 

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Property.BG” АД, защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за поверителност, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим след като получим твоето запитване.

Ричард Стефанов
Консултант / Офис Бургас (SUPRIMMO)

 • +359 56...покажи номер
 • +359 88...покажи номер
 • +359 88...покажи номер
 • +359 88 ...покажи номер
 • r.stefanov..покажи e-mail
 • Български, Английски
 • Търговски и бизнес център "Кирил и Методий", ул. Генерал Скобелев 10, ет. 2, гр. Бургас 8000 На картата
 • Работно време: понеделник-петък: 09:00 - 18:00;
  събота-неделя и национални празници: почивни дни.
  Консултация по телефона: понеделник-петък: 09:00 - 20:00
  Огледи на имоти: понеделник-петък: 09:00 - 18:00 или по лична договорка с брокерa
 • Ref. No. LXH-100777

Състояние
БДС (на шпакловка и замазка)

Обзавеждане
Необзаведен

Отопление
Климатици

Разстояния
3 км 33 км

Разстояния от имота до други важни обекти
 • Морето: 3 км
 • Летище : 33 км
Гледки от имота
 • Гледка към вътрешен двор
Строителство
 • Тухла
Отопление
 • Климатици

Нова къща дуплекс в ексклузивен по рода си комплекс с лозов парк

Екологичните и енергоефективните жилища заемат важна и със сигурност преобладаваща част от архитектурата на страната през 21-ви век. Високотехнологичният стил в комбинация с хармония с природата безспорно е една от насоките в бранша, лидиращи в България и чужбина. Прилагат се технологии, позволяващи най-комфортното обитаване в синхрон с динамиката на забързаното ежедневие, оптимално използване и експлоатация на ресурсите и уважително отношение към природата. Комплексът, който представяме, ще Ви очарова с отличителната си концепция и запомняща се, нова визия, включваща точно тези фактори, заложени от архитектурното студио, черпещо вдъхновението си от най-известните hi-tech проекти на Далечния изток и Запада.

Локация и основната идея

Само на 3 км от морския бряг, с гледки към хълмовете на Стара планина, на територията от 30000 кв.м, в близост до курорт Слънчев бряг, се изгражда мащабен комплекс, състоящ се от:

 • единствен в България Музей на гроздето;
 • залата под формата на ротонда за съхраняване на най-добрите вина;
 • 4D киносалон и дегустационна зала със 100-150 места;
 • магазини за вино, козметика, сувенири, цветя и др.;
 • VIP зала;
 • тераса и амфитеатър със сцена с 400 места;
 • площадка за деца;
 • кафе/бистро и кафене със сладолед;
 • комплекс от 25 къщи - екологичен и енергийно неутрален.

Благоприятната среда за обитаване, винен туризъм и отдих се допълва и от 50000 кв.м със забележителни:

 • ботаническа градина с лозя с всички световно известни сортове, представящи атрактивни методи на засаждане, както Санторини, Вахау, Лансароте и др.
 • 30000 кв.м ранозреещи сортове десертни лози;
 • енергийни пътеки и шафранови алеи.

Жилищно-ваканционно строителство

Къщите, които се предлагат за продажба, са от тип дуплекс (къща-близнак), проектирани на две нива, в два варианта:

 • Тип 1 - обща площ на сградата от 330 кв.м, разделена на две къщи по 165 кв.м - имотът който Ви представяме за продажба;
 • Тип 2 - обща площ на сградата от 370 кв.м, разделена на две идентични къщи на калкан, по 185 кв.м, като към този вариант имот е включен гаражът, на второ ниво (като опция);

В РЗП от 165 кв.м са разпределени: всекидневна, веранда, 3 бани, тоалетна, 3 спални и тераса. Паркомястото е разположено на първо ниво. Изпълнението - 18 месеца.

Офертната цена е по БДС.

Има възможност за напълно готови за експлоатация къщите - до ключ, с мебели и оборудване, готови за нанасяне или за отдаване под наем. Има възможност за придобиването на цялата сграда, еднофамилна къща, като проектът може да бъде индивидуален, според желания на бъдещия собственик, по брой спални и други предпочитания.

Интериорните решения и новите техники в хода на строителството са неограничени: има възможност за поставяне на термопомпи, слънчеви панели, модерни смарт системи за управлението на Вашия нов дом. Високият енергиен клас на имотите допринася за експлоатацията на жилищата предвид морския климат. Интересната визия ще се допълва и с нестандартна, природна изолация на покривите - озеленяване. "Зеленият килим" на покрива е екологична изолация, предпазваща при лоши метеорологични условия и горещините при директна слънчева светлина.

Инвестиционна възможност или нов дом на морето - Вашият избор!

Цената не включва техниката.

Посочената цена е без ДДС.

За професионална консултация, моля се свържете с отговорния брокер по тази оферта.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Видео

Архитектурни планове

Ще ти бъде необходимо приложение за разчитане на файлове във формат .PDF. Ако нямаш инсталирано такова, можеш да свалиш Acrobat Reader от тук.

Архитектурни планове и разпределения
(PDF 0.19 MB)

 Изтегли план  1

Покупка с ипотечен кредит от SUPER CREDIT

За покупка на този имот с ипотечен кредит ние препоръчваме услугите на нашия специализиран кредитен център SUPER CREDIT! “Супер Кредит” ООД с ЕИК205405378 е лицензиран кредитен консултант, регистриран с №BCI000038 от 12.02.2019 г., по реда на чл. 51 от Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители (ЗКНИП).

SUPER CREDIT е част от нашата корпоративната група STOYANOV ENTERPRISES, в която участват редица водещи български компании, работещи в областта на продажбите, наемите и управлението на недвижими имоти, строителното предприемачество, мебелната индустрия и туризма.

В качеството си на лицензиран кредитен посредник, SUPER CREDIT поддържа официални договорни отношения с почти всички водещи банки и небанкови кредитни институции в България. Избирайки SUPER CREDIT за свой доверен консултант по ипотечно или друг вид финансиране, всеки наш клиент получава компетентна кредитна консултация, както и няколко оферти от различни банки, с цел да може да направи информиран избор, при най-изгодните за него условия. Клиентите на SUPER CREDIT могат да разчитат на професионално съдействие, както за получаване на богат избор от оферти, предложени от различни финансиращи институции, така и на безпристрастно анализиране на предложените на клиентите оферти, с цел отсяване на офертите с най-добри добри условия за клиента. При анализа на офертите за кредит се вземат под внимание следните показатели: лихви, процент на самоучастие, общи разходи по кредита, застраховки, срок на погасяване, ясни и прозрачни условия на финансиране с цел максимална защита на интереса на клиента, както към момента на получаване на кредита, така и през целия срок до неговото пълно изплащане.

SUPER CREDIT може да осигури на клиентите на SUPER ИМОТИ, също и професионални консултации, както и пълно съдействие за получаване и на други видове кредити като потребителски, инвестиционни, лизингови и др.

SUPER CREDIT може да Ви съдейства и относно рефинансиране на Ваши съществуващи кредити и преместване на кредитната Ви експозиция в друга банка, при по-добри условия.

Всички услуги на SUPER CREDIT за клиентите-кредитополучатели са АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНИ!

За повече информация относно ипотечното финансиране, моля свържете се с отговорния консултант по тази оферта или разгледайте сайта на SUPER CREDIT.

Нашите топ оферти за продажба в Слънчев бряг, България Топ оферти в Слънчев бряг, България
Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Архитектурни планове

Ще ти бъде необходимо приложение за разчитане на файлове във формат .PDF. Ако нямаш инсталирано такова, можеш да свалиш Acrobat Reader от тук.

Архитектурни планове и разпределения
(PDF 0.19 MB)

 Изтегли план  1