За Property.BG. Кои сме ние...

Екипът на Property.BG — Главен офис, София

Платформата на Property.BG е създадена и се развива от екип доказани специалисти с над 15-годишен опит в областта на недвижимите имоти в България. Следвайки най-новите световни тенденции в развитието на индустрията на недвижимите имоти, а също и с цел подобряване на натрупания негативен имидж на брокерите и агенциите в България като цяло, през 2017 г. ние създадохме иновативната система за продажби и наеми Property.BG.

Платформата на Property.BG е създадена и се развива от екип доказани специалисти с над 15-годишен опит в областта на недвижимите имоти в България. През своя дълъг професионален път те създават едни от водещите агенции за имоти у нас, които макар и работещи по традиционни методи, предлагат на клиентите си обслужване по най-високи международни стандарти, използвайки най-модерните методи за маркетинг и реклама, достъпни по света днес. Макар и изключително успешни с развиваните и налагани от тях брандове, създателите на Property.BG осъзнават, че като цяло индустрията на имотните посредници в България остава назадничава, разчита на работни модели, възникнали още в началото на 90-те години на миналия век, налага неетеични методи и дори понякога агресивно отношение към клиентите си, което неизбежно води до недоволство у крайния потребител на услугата. В резултат от всички тези негативни явления в сектора и липсата на сериозни регулации, днес в нашето общество, брокерът на имоти по презумпция се възприема като човек "алчен, нечестен, пресиращ своите клиенти с цел лично облагодетелстване под формата на големи комисиони, за които не върши никаква работа”. Наистина жалко е да бъдат слагани под един общ знаменател всички практикуващи този труден “занаят”, защото истината е, че дейността на професионалния имотен посредник е крайно тежка, стресова и отговорна. Факт е, че на пазара съществуват както огромен брой нелоялни брокери на имоти, но така също и достатъчно много отлични професионалисти, които работят неуморно за интересите на своите клиенти. Ето защо ние смятаме, че вече е настъпил моментът за коренна промяна в тази толкова важна за съвременния човек индустрия, и изчистване на имиджа на нашата индустрия — именно в това виждаме основната мисия на Property.BG.

Нашата иновативната система за продажби и наеми на имоти представлява “хибридна" работна платформа, съчетаваща в себе си предимствата на най-модерните електронни технологии за маркетинг и продажби, в комбинация с безценния жив контакт и обслужване, осигурено от професионално обучени консултанти, притежаващи богат дългогодишен опит на местния пазар. По отношение на електронната част на платформата ние разчитаме на последните нововъведения в информационните технологии, осигуряващи ни мащабни и силно таргетирани маркетингови инструменти, чиято цел е масово проникване на пазара и доставяне на информацията и офертите до максимален брой хора, които са предварително профилирани като потенциални клиенти. Ние комбинираме тези инструменти с мощна онлайн базирана система за управление на продажбите и автоматична комуникация с клиенти и собственици на имоти. Целта е да постигнем модел на постоянно общуване между собствениците на имоти и техните потенциални клиенти, а куратор на този комуникационен процес е именно нашата платформа и респективно нашите живи консултанти. Управлението на процесите до голяма степен е поверено на система за изкуствен интелект, която ние и нашите специалисти разработваме в продължение на повече от 10 години. Цялата платформа работи за интереса на клиента, спестявайки му време, пари и стрес. Системата подпомага до голяма степен и нашите професионални консултанти, за които системата извършва голяма част от рутинната и досадна работа, присъща за всеки зает в тази сфера. По този начин нашите консултанти имат достатъчно време и спокойствие, за да могат да се концентрират на най-важното в работата с клиента — приятелското отношение и защитата на неговия интерес. Крайният резултат е един високоефективен, стройно организиран работен процес, при който всички страни са удовлетворени, а продажбите и наемите се осъществяват при значително съкратени срокове и намалена маркетингова цена. Мултиплицирайки ефекта от платформата сред все повече клиенти и все повече сделки, Property.BG намалява значително стандартните разходи за обслужване на клиентите в сектора и им дава възможност да се възползват от висококачествени услуги по продажби и наеми на имоти, при няколко пъти по-ниска цена на услугата, в сравнение с традиционните агенции за имоти.

Звучи ли ти сложно? Ето няколко прости факта за платформата на Property.BG, които ще ти помогнат да разбереш по-ясно нашата концепция и да прецениш дали да се обърнеш към нас следващия път, когато ти се налага да направиш сделка с имот:

Какво е по-различното при нас...

Ние изготвяме професионална оценка на имота ти в писмен вид
Прозрачни условия и официален договор, регулиращ ясно взаимоотношенията ни
БЕЗПЛАТНА професионална фото и видео презентация на твоя имот
Наш щатен адвокат защитава твоите интереси и изготвя договорите безплатно
Поддържаме постоянна комуникация с теб по време на целия процес
Ние не те пресираме! Съветваме те, но оставяме решенията на теб!
Ние те консултираме като наш приятел, за да сключиш печеливша сделка
След първата сделка ставаш наш специален клиент и ползваш още по-големи отстъпки

... Вземи максимума при своята сделка с имот! Използвай предимствата на хибридната платформа на Property.BG ...

... Вземи максимума при своята сделка с имот! Спести парите и времето си! Използвай предимствата на хибридната платформа за продажби и наеми, разработена за теб от опитните консултанти на Property.BG ...

Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"